Nacho Fernandez, fudbaler Real Madrida, jedan je od nas!

Prvog trenutka kada mi je otkriven dijabetes, svi su mi pričali o tome kako sa dijabetesom može normalno da se živi i kako nebrojano mnogo slavnih ličnosti, sportista i Olimpijaca ima dijabetes i to ih ne sputava da postižu sjajne rezultate u svojim karijerama.

opširnije

Fiasp – novi „ultra“ brzodelujući insulin od NovoNordisk-a

Početkom ove godine, Novo Nordisk je dobio sve neophodne dozvole za puštanje na tržište novog „ultra“ brzog brzodelujućeg insulina Fiasp. Prvi su imali priliku da probaju ovaj novi insulin stanovnici Kanade, a zatim od marta i Evropljani. Kakav je ovaj novi insulin i šta on donosi, pročitajte u nastavku teksta.

opširnije

„Sportom protiv dijabetesa 2017“

Svečano je otvorena nova sezona projekta Sportom protiv dijabetesa koja za cilj ima obezbeđivanje besplatnih treninga za decu sa dijabetesom u pet gradova širom Srbije.

opširnije

Reč-Dve

Moje ime je Peđa, ali to nije i toliko bitno već je bitna suština onoga što ćemo ovde pisati. Ovaj blog je nastao iz želje da se piše o stvarima iz svakodnevnog života sa dijabetesom i deljenjem iskustava i potrebnih materijala. Moj zadatak je da Vas ne izneverim, a Vaš da mi pomognete da velikom broju naših saboraca olakšam svakodnevicu. Ja nisam doktor, i sve što pišem je moj način individualnog vođenje bolesti.

Skorašnje teme na forumu:

Galerija DIjabetes Slika

Pin It on Pinterest

Share This