/widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));

Potrebni sastojci

  • 1 jaje
  • 2 kašike pavlake
  • 1 kašiika sirćeta
  • 30g maslaca, putera
  • Kokosov protein ili brašno
  • 50g parmezana
  • Tunjevina
  • Domaći kečap bez dodatka konzervansa

Podloga: 1 jaje, 2 kašike pavlake, 1 kašiku sirćeta, 30 grama otopljenog maslaca, pola kašičice sode, kokosov protein oko 70 grama, malo soli. Sve satojke umutiti mikserom i zatim razliti na pleh. Podlogu zatim peći na 200°C dok se ne zapeče par minuta, a zatim izvaditi i nafilovati.

Fil: Korišćen je domaći kečap bez dodatka šećera ili konzervansa, tunjevina, parmezan, začini i prilozi po ukusu.

Dobija se porcija za jednu osobu, ali zaista ukusne pice koja ima niži udeo ugljenih hidrata i sjajno utiče na glikemiju bez preteranog rasta. Može se filovati preko i drugim sastojcima po želji, u skladu sa ukusom.

Prijatno!

Pin It on Pinterest

Share This