Recepti

Koko – čoko trougao by Sofija

Kolač je lagan i ukusan. Savršen za ljubitelje čokolade kao što sam ja. Preovlađuje ukus badema i kokosa pomešan sa aromom čokolade. Takođe, mali udeo ugljenih hidrata u ovom kolaču ne izaziva veliki skok nakon jela. Nadam se da Vam se dopada.

opširnije

Dijet pica by Sofija

Dobija se porcija za jednu osobu, ali zaista ukusne pice koja ima niži udeo ugljenih hidrata i sjajno utiče na glikemiju bez preteranog rasta. Može se filovati preko i drugim sastojcima po želji, u skladu sa ukusom.

opširnije

Kokos štanglice (by Sofija)

Kolač je mali, dovoljan za četvoročlanu porodicu nakon ručka, ali sasvim dovoljan da se zasladite. Odličan za ljubitelje kokosa i čokolade. Pre svega ima jako molu količinu ugljenih hidrata, tako da je odličan za zaslađivanje osoba sa dijabetesom.

opširnije

Reč-Dve

Moje ime je Peđa, ali to nije i toliko bitno već je bitna suština onoga što ćemo ovde pisati. Ovaj blog je nastao iz želje da se piše o stvarima iz svakodnevnog života sa dijabetesom i deljenjem iskustava i potrebnih materijala. Moj zadatak je da Vas ne izneverim, a Vaš da mi pomognete da velikom broju naših saboraca olakšam svakodnevicu. Ja nisam doktor, i sve što pišem je moj način individualnog vođenje bolesti.

Skorašnje teme na forumu:

Galerija DIjabetes Slika

Pin It on Pinterest

Share This