Veliki broj odluka je deo svakodnevice osobe sa dijabetesom sa krajnjim ciljem da se održi zdravlje organizma i nesmetano obavljaju svakodnevne aktivnosti. Iz iskustva mogu reći da je veliki deo tih odluka vezan za terapiju, ishranu, fizičku aktivnost i vrednost glikemije. Sve ovo je neophodno držati u normalnom opsegu kako bi sprečili moguće komplikacije dijabetesa u budućnosti.

Iako imam relativno dug staž sa dijabetesom, uz zadovoljavajuću kontrolu, uvek mislim o tome kako da dodatno zaštitim svoje zdravlje i zdravlje svojih organa od povremenih visokih glikemija koje se gotovo svima pojavljuju. Takođe, ono što je jako bitno je i održavanje jakog imuniteta koji bi nas sačuvao od prehlada i virusa koji mogu biti veliki neprijatelji u očuvanju dobrih glikemija.

Zato sam počeo da tragam za određenim suplementom koji bi sadržao sve bitne sastojke i pomogao mi u očuvanju zdravlja. Ono što sam želeo je da sve to bude zapakovano u jednom suplementu, jer ne volim da sebi stavljam veliku obavezu pojedinačnog unošenja određenih bitnih vitamina. Zbog svih mojih očekivanja, izbor nije bio lak. Tragajući za nečim kvalitetnim, naišao sam na DIJABEL i tu sam završio potragu.

Nakon detaljne potrage i iskustva korišćenja, mogu da Vam preporučim upravo DIJABEL kao sjajan preparat za očuvanje zdravlja.

Više o DIJABELU

Imao sam tu čast i sreću da pričam sa timom ljudi koji je radio na kreiranju DIJABELA i da čujem njihove motive i način na koji su stvorili ovaj preparat. Ono što mi je najviše privuklo pažnju je upravo to da ni u jednom trenutku im cilj nije bio da naprave nešto što bi “snižavalo” glikemiju ili regulisalo dijabetes, već da stvore jednog “asistenta” ka zdravijoj budućnosti svim osobama sa dijabetesom.

 

DIJABEL je napravljen od 5 potpuno prirodnih sastojaka, a to su:

  • Alfalipoinskakiselina
  • Dihidrokvercetina,
  • Koenzima Q10
  • Vitamina Ci
  • Ekstrakta kore cimeta

Svaki od ovih sastojaka ima svoju ulogu u jačanju i očuvanju imuniteta, poboljšanju cirkulacije, čišćenju cirkulacionih tokova i čuvanju zdravlja organa. Ono što bih dodao je da DIJABEL može koristiti svako ko želi da poboljša i očuva svoje zdravlje, nezavisno od toga da li je oboleo od dijabetesa.

Nakon dva meseca korišćenja ovog suplementa, ne mogu reći da sam osetio ogromnu promenu i poboljšanje svoga zdravlja koje je već bilo zadovoljavajuće, ali ono što mogu reći je da se osećam sigurnije kada pomislim na komplikacije dijabetesa u budućnosti jer imam saveznika zapakovanog u maloj kapsuli.

Ukoliko želite da s dodatno informišete o DIJABEL-u ili poručite svoju prvu kutiju, to možete učiniti na linku www.dijabel.com

Pin It on Pinterest

Share This