Za sve korisnike u Nemačkoj, Abbott je obezbedio besplatan prvi senzor i čitač. Zapravo, ovim su želeli da pokažu prednosti korišćenja ovog uređaja svima onima koji bi želeli da isprobaju.

Verovatno se pitate kako to da je besplatno!? Preuzimanjem ovog besplatnog paketa, prihvatate da ćete učestvovati u anketi koju će Vam tri nedelje od isporuke, na e-mail poslati i na koju ćete odgovoriti.

Kako poručiti? www.freestylelibre.de/testen

Morate naći nekoga u Nemačkoj čije podatke možete uneti i ko može preuzeti paket.

  1. Kada posetite adresu www.freestylelibre.de/testen i ispunite podatke svog kontakta u Nemačkoj (obavezno stavite svoj e-mail u podacima, poželjno gmail), na e-mail će stići promo kod.
  2. Zatim je potrebno napraviti nalog na sajtu(uneti svoj e-mail) na linku ovde 
  3. Nakon toga, na Vaš e-mejl će stići poruka sa aktivacionim linkom naloga
  4. Pošto se prijavite i aktivirate nalog, potrebno je u korpu ubaciti jedan čitač i senzor. Za čitač morate izabrati merne jedinice(mmol/L kod nas)
  5. Kada pristupite plaćanju, na dnu ćete moći da ukucate promo kod koji ste prethodno dobili u e-mejl poruci, nakon čega će iznos za plaćanje iznositi 0e. Izabrati takođe bestplatnu dostavu i potvrditi kupovinu.
  6. Nakon toga, u roku od 2 do 3 dana, Vašem kontaktu će paket stići na adresu

Kako je ceo proces nabavke na Nemačkom jeziku, možete koristiti google translate kako bi se lakše snašli sa poručivanjem.

Bitno je za dve do tri nedelje proveriti mejl i odgovoriti na anketu koju će Abbott poslati. Njihovo upozorenje je da će paket biti naplaćen ukoliko se ne odgovori na anketu, s toga bilo bi poželjno odgovoriti, Takođe, nije sigurno do kada će ova akcija trajati zato požurite da naručite i isprobate ovaj sjajan merač.

Pin It on Pinterest

Share This