U prethodnom periodu radio sam na nečemu novom i sa radošću mogu Vam sada to predstaviti.forumm Radi se o „Moj Dijabetes Forumu“ koji se nalazi na sajtu na linku.

Ideja mi je da pokrenemo jednu „slatku“ zajednicu koja će se međusobno podržavati i pomagati u svakom problemu i nedoumici, ali takođe i u lepim stvarima. Širenjem ove zajednice, može se doći do mogućnosti da u svakom trenutku dobijemo i pružimo brzu pomoć i iskustvo.

Vremenom možemo izgraditi jednu bazu znanja na ovom forumu i na taj način učiniti svakome dostupne informacije vezane za dijabetes.

Kako bi koristili Forum i postavljali teme i odgovarali na postojeće potrebno je registrovati se tako što bi ukucali svoje korisničko ime i e-mail adresu, a zatim bi Vam na mejl stigao aktivacioni link preko koga bi podesili željenu lozinku za svoj nalog. Kada sve to završite, jednostavnim ukucavanjem korisničkog imena i lozinke možete pristupiti svom nalogu. Takođe, moguće je registrovati se preko Facebook i Twitter profila što je još lakše.Jednostavnim klikom na Registruje se preko Facebook i Twiiter profila.forummm

Kada se registrujete na forum, klikom na sliku u gornjem desnom uglu dobijate mogućnost „Uredi moj profil“ gde je moguće promeniti sliku, stavite neke osnovne podatke o sebi i potpis koji će izlaziti na dnu svake objave na forumu.
Takođe, klikom na sliku u gornjem desnom uglu dobija se opcija „Odjave“ nakon završetka posete forumu.
forummmm

Pristupite Forumu, predstavite se, kažite svoje mišljenje, postavite pitanje ukoliko imate problem, podelite iskustvo i raširite vest kako bi ostali čuli i videli time da postojimo i držimo se zajedno na jednom mestu.

Radujem se našem druženju i ukoliko ima nekih pitanja vezano za ovo, tu sam!

Slatki pozdrav!

Pin It on Pinterest

Share This